GOSS-BIZ 15 Mars 2023, 16:40

U bë pjesë e “BBVIP” mbrëmjen e djeshme, por çfarë thoshte Lorenc Hasrama për programin pak muaj më parë?

U bë pjesë e “BBVIP” mbrëmjen e djeshme, por


Lorenc Hasrama ishte një prej banorëve të rinj të "BBVIP", që u bënë pjesë e shtëpisë mbrëmjen  e djeshme, teksa duket se që në nisjen e aventurës së tij është bërë pjesë e dinamikave dhe e debateve në shtëpi. 

Megjithatë pak muaj më parë, më saktësisht 4 muaj më parë, i ftuar në "Natën me Aulonën", i pyetur pikërisht për një hyrje të mundshme në program, Lorenci dha një "jo kategorike".

Artisti u shpreh në atë kohë se nuk do e përballonte një eksperiencë të tillë, nisur nga "tipi" që ka dhe do kishte frikë nga reagimi i tij në situata të caktuara në shtëpi, ku "mund të dilte nga vetja". /News31