GOSS-BIZ 14 Mars 2023, 17:26

Sërish "Zarf i zi" në shtëpinë e "BBVIP", për çfarë mund të dënohen banorët?

Sërish "Zarf i zi" në shtëpinë e

Banorët e "BBVIP" kanë parë sot një "Zarf të zi" që ka mbërritur në shtëpi, i cili ka qenë i mbyllur, cka do të thotë që do të hapet në Prime-n e sotëm. Në fakt, zarfi ka ardhur në mënyrë të papritur, pasi nuk ka pasur debate apo diskutime të forta apo përdorim të ofendimeve për të cilat janë paralajmëruar më parë, prandaj mbërritja e këtij dënimi të mundshëm, i ka habitur jo pak konkurentët. 

Por cfarë mund të përmbajë ky zarf? Sigurisht një dënim, por për kë, kjo mbetet e paqartë, edhe pse ne e kemi një ide. Duke u nisur edhe nga ajo që Olta ka thënë, përbmajtja e tij mund të jetë pikërisht për aktoren dhe qetësorin, të cilët sic e kanë pranuar vetë kanë folur për nominimet. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

Jo vetëm kaq, ata kanë përdorur edhe kode, gjë që është e ndaluar rreptësisht në "Big Brother". Mënyrën si ata kanë komunikuar është nëpërmjet fotove që realizuan sot, pa përdorur emra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

Megjithatë gjithcka mund të jetë e mundur dhe presim të shohim cfarë dënimi mban ky zarf. 

/News31