GOSS-BIZ 13 Maj 2022, 16:09

Puthja e parë homoseksuale shënoi një moment historik në Eurovision

Puthja e parë homoseksuale shënoi një moment historik në

Festivali i Eurovisionit ngjiti në skenë këngëtarët e 41 shteteve përfaqësuese të cilët performuan këngët e tyre.

 

Mes surprizave të shumta ajo që ra në sy në natën e dytë të Eurovisonit ishte performanca e kengëtarit Archille Lauro i cili përfaqësoi shtetin e San Marinos së bashku me grupin e tij.

 

Veshja që këngëtari kishte zgjedhur për këtë performancë tregonte rreth asaj që ai donte të përcillte tek publiku.

 

Gjatë performancës shpërthyese që ky grup dhuroi, mes këngëtarit të grupit dhe kitaristit pati një puthje në buzë, e cila shënoi një moment historik.

Kjo ishte puthja e parë homoseksuale e cila ndodhi në skenën e Eurovisionit.