NEWS 14 Maj 2023, 12:02

Po dështon procesi elektronik? Probleme në shumë zona në Kryeqytet

Po dështon procesi elektronik? Probleme në shumë zona në

23 milionë dollarë janë shpenzuar nga buxheti i shtetit për të realizuar procesin elektronik të votimit.

Nisur nga situata rreth një orë e gjysmë pas nisjes së zgjedhjeve, në shumë zona kjo teknologji po dështon dhe nuk po zhvillohet procesi i identifikimit elektronik.

Gjithashtu sipas informacioneve janë shpenzuar edhe 3.4 milionë dollarë për t’i rivënë në punë.

 

Burimi: Top Channel