GOSS-BIZ 22 Nëntor 2022, 13:29

Pas Borës, është rradha e Donaldit për të bërë dedikimin e tij për njeriun e shtrenjtë

Pas Borës, është rradha e Donaldit për të

Mes shumë gjërave që i lidhin bashkë Bora Zemanin dhe Donald Veshajn, sot zbuluam një tjetër detaj. Si Bora ashtu edhe Donaldi kanë festë në familjet e tyre. Të dy festojnë ditëlindjet e pjestarëve të familjes, përkatësisht Bora atë të mamasë , ndërsa Donaldi atë të vëllait.

Pasi moderatorja bëri urimin e ëmbël për nënën e saj, rradhën e ka Donaldi për të uruar vëllain. Ndryshe nga Bora, aktori zgjodhi një dedikim më të shkurtër.

“Edhe 100 vjeç zemra ime, Mario Veshaj”

Pas Borës, është rradha e Donaldit për të

Meqë janë dy festa në një ditë, a do të ketë një festë të përbashkët familjare?