GOSS-BIZ 12 Janar 2022, 20:38

Nga baladat tek albumi, Dhurata Dora zbulon planet për vitin 2022

Nga baladat tek albumi, Dhurata Dora zbulon planet për vitin 2022


Dhurata Dora duket se e ka nisur me shumë energji këtë vit! Në një “mini-intervistë” me ndjekësit në Instagram-in e saj, ajo ka zbuluar planet pë vitin 2022, sa i përket karrierës.

Ndjekësit e kanë pyetur pikërisht për këtë, për bashkëpunimet dhe baladat gjatë këtij viti.

Duke ndarë disa foto të shkëputurq nga puna, Dhurata Dora ka shkruar “Loading” duke treguar se projektet e reja janë rrugës.

Nga baladat tek albumi, Dhurata Dora zbulon planet për vitin 2022

“A ka naj baladë”, e kanë pyetur ndjekësit dhe përgjigja e saj ishte: “Po qysh jo”!

Nga baladat tek albumi, Dhurata Dora zbulon planet për vitin 2022

Ndërkohë është përfolur gjithashtu për një bashkëpunim mes Dhurata Dorës dhe Ledri Vulës, edhe pse dyshja nuk ka konfirmuar asgjë.

Ndaj, ne mezi presim të dëgjojmë projektet e reja!

/News31