LIFESTYLE 8 Qershor 2022, 20:20

Netflix ndërpret transmetimin e 8 serialeve

Netflix ndërpret transmetimin e 8 serialeve

Platforma “Netflix” do të heqë nga lista disa seriali, pasi njoftoi se ka anuluar transmetimin e disa filmave në muajin qershor.

Ndër filmat që do të hiqen janë edhe ata të animuarit. “How to Train Your Dragon” dhe “Shrek Forever After”, janë filma të realizuar realizuar nga Dreamworks dhe është e mundur që së shpejti të shfaqen në Peacock. Fansat e “The Originals” do të duhet të gjejnë një mënyrë të re për të parë serialin pasi sezonet 1 dhe 4 do të hiqen nga Netflix.

Në gjashtë muajt e parë të vitit 2022, ka anuluar 8 shfaqje dhe ka ripërsëritur 14 të tjera. Më poshtë 8 serialet që janë anuluar.

Gentefied – Anulohet pas dy sezonave

Cooking with Paris- Anulohet pas 1 sezoni

Another Life- Anulohet pas dy sezoneve

The Baby-Sitters Club- Anulohet pas dy sezoneve

Archive 81 – Anulohet pas 1 sezoni

On the Verge – Anulohet pas 1 sezoni

Raising Dion – Anulohet pas dy sezonesh

Space Force – Anulohet pas dy sezonesh