GOSS-BIZ 16 Mars 2023, 20:09

"Nëse ti eleminohesh unë dal pas teje", Kiara i jep premtimit të Luizit përgjigjen që nuk pritej!

"Nëse ti eleminohesh unë dal pas teje", Kiara i jep

Situatat dhe debatet e fundit në shtëpinë e "Big Brother", të ndodhura kryesisht mes Luizit, Armaldos dhe Kristit, e që kanë ardhur pas dënimit që këta 3 banorë morën, pas "strategjisë" së të parit, kanë cuar në një tjetër "përballje" mes mes ciftit të programit. 

Po flasim sigurisht për Luizin dhe Kiarën, me këtë të fundit që i ka thënë partnerit se nisur nga bisedat me banorët sot, sidomos me dy të nominuarit, Armaldo dhe Kristi, është ndjerë e përdorur, si nga vetë këngëtari ashtu edhe nga të tjerët. Ajo i ka kërkuar Luizit që të mos e përdorë më si justifikim për lojërat e strategjitë e tij, ose për "hakmarrjet" që ka për të bërë me konkurentët e tjerë, sepse edhe ata bëjnë të njejtën gjë dhe e "kërcënojnë" me pikën e dobët, pra me vetë Kiarën. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

Po ashtu ajo i ka kërkuar që të mos i bëhet "hije" në cdo situatë pasi nuk ka nevojë për ndihmën e tij, në lojë dhe se me strategjinë e tij të fundit nuk është dakord. Nga ana tjetër, Luizi i ka thënë Kiarës, për të disatën herë tashmë që nëse ajo eleminohet nga një nominim edhe ai del menjëherë pas saj, duke ja bërë të qartë se do të zgjedhë atë në vend të lojës. Premtim që moderatorja i është përgjigjur me fjalët "Kjo gjë nuk do më bënte krenare". 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

Ah po, sot u rikthyen edhe "seancat" e kërkimit të hapsirës nga ana e Kiarës. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

/News31