GOSS-BIZ 6 Gusht 2022, 12:03

Nëse doni t'i fitoni zemrën Ronelës duhet të plotësoni këto kushte!

Nëse doni t'i fitoni zemrën Ronelës duhet të

Ronela Hajati mund të themi që ështënë kulmin e karrierës së saj, me koncerte jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Europë, me projekte të reja plot dhe me një treg të ri muzikor për të "pushtuar" pas pjesëmarrjes në Eurovizion. Ah, po ashtu së fundmi është kthyer edhe një nga personazhet më të pëlqyer të TikTok-ut dhe sic mund ta merrni me mend, me kaq shumë angazhime, nuk ka edhe shumë kohë për dashurinë. 

Madje vetëm pak ditë më parë ajo shkruante në Instagram se do preferonte të ishte në një takim, por i duhej të ikte në studio sepse sigurisht puna vjen e para. Megjithatë, tani e dini që Ronela ndoshta është duke kërkuar për dikë, por nuk mund t'ja fitoni dot zemrën pa plotësuar disa kushte dhe patjetër këto kushte kanë të bëjnë me muzikën. 

Nëse doni t'i fitoni zemrën Ronelës duhet të

Kështu, në një seri postimesh në Instagram artistja e njohur ka thënë që nuk mund t'ja fitoni zemrën nëse nuk i pëlqeni këto këngë, njësoj si ajo dhe bëhet fjalë për muzikë tepër të famshme dhe tepër të vecantë. Po nuk ka si të ndodhë ndryshe me Ronelën, e cila po ashtu ka përcaktuar edhe këngën e dasmës, që falë Zotit nuk është Ed Sheeran- Perfect. 

Nëse doni t'i fitoni zemrën Ronelës duhet të

Nëse doni t'i fitoni zemrën Ronelës duhet të

Nëse doni t'i fitoni zemrën Ronelës duhet të

Nëse doni t'i fitoni zemrën Ronelës duhet të

Nëse doni t'i fitoni zemrën Ronelës duhet të

Të paktën e keni idenë tani nga t'ja nisini, nëse doni t'i fitoni zemrën Ronelës. 

/News31