GOSS-BIZ 15 Shtator 2023, 12:43

Në listën e gjatë, shtohet një tjetër sukses për filmin "Barbie"

Në listën e gjatë, shtohet një tjetër sukses për

Ashtu siç pritej! Do të ishte befasuese nëse filmi me fitimet më të larta të vitit 2023 nuk do të nominohej për Oscar. E kemi fjalën për "Barbie".

Studio e Warner Bros promovoi filmin në kategoritë e skenarit më të mirë origjinal. Ryan Gosling mund të konkurrojë për statujën për aktorin më të mirë dytësor. Filmi gjithashtu mund të fitojë një Oscar për këngën më të mirë origjinale për “I’m Just Ken” dhe “What Was I Made For” të Gosling.

“Barbie” tregon aventurat e kukullës së njohur dhe të dashurit të saj Ken dhe miqve të tyre. Në histori, Barbie u dëbua nga Barbieland. Tani ajo është e detyruar të shkojë në botën e njerëzve të vërtetë në kërkim të historive të reja.

Filmi është jashtëzakonisht i popullarizuar! Është lider pothuajse në të gjitha tregjet ku përfaqësohet. Filmi gjithashtu e bëri Greta Gerwig gruan e parë në botë që drejtoi një film me një sukses të tillë në arkë.