GOSS-BIZ 22 Nëntor 2022, 16:39

Me nisjen e Kampionatit Botëror të Futbollit, shumë prej jush do të gjeni veten te situata e Einxhel dhe Dagz

Me nisjen e Kampionatit Botëror të Futbollit, shumë prej jush do

Prej disa ditësh ka nisur eventi më i rëndësishëm i futbollit në botë, Kampionati Botëror Qatar 2022. Atmosfera që krijohet në çdo shtëpi, lokal, rrugë, është padyshim e jashtëzakonshme e sidomos për fanatikët e futbollit. Madje ka nga ata që sakrifikojnë për të mos humbur asnjë ndeshje.

Një ndër ta është Dj Dagz i cili vendos alarmin për tu zgjuar herët në mëngjes për të parë ndeshjet. Kush e shoqëron në këtë “aventurë”? Padyshim Einxhel (së bashku me bebin që pret të vijë në jetë).


Po në shtëpitë tuaja jeni duke përjetuar të njëjtën situatë?