NEWS 22 Korrik 2022, 11:49

Ky është i vetmi vend në Tiranë ku mund të gjeni gjithçka që dëshironi sa hap e mbyll sytë

Ky është i vetmi vend në Tiranë ku mund të gjeni

Të bësh shopping online ka disa vite që është kthyer në trend, megjithatë ishte periudha e pandemisë që i "vuri vulën" faktit se të bërit pazare nga rehatia e shtëpisë ishte e ardhmja, "e-commerce" ishte e ardhmja. Dhe që Aladini është kompania më e madhe në Shqipëri për e-commerce, kjo nuk ka vend për dyshime. Por Aladini nuk është vetëm kaq!

Ky është i vetmi vend në Tiranë ku mund të gjeni

Prej pak muajsh në qendër të bllokut mund të gjeni një dyqan me një koncept krejt ndryshe, një eksperiencë e re që vjen pikërisht nga Aladin.

Ky është i vetmi vend në Tiranë ku mund të gjeni

Bëhet fjalë për një mundësi për t'u takuar nga afër fizikisht dhe më e rëndësishmja për të ndërvepruar, sepse pandemia nuk na mësoi vetëm që të bësh shopping online është e ardhmja, por edhe diçka më të rëndësishme, që në fund ne nuk bëjmë dot pa njëri-tjetrin, pa folur, pa u takuar dhe le ta pranojmë, të gjithë duan ta prekin më parë atë që duan të blejnë. Aladin këtë e di shumë mirë.

Ky është i vetmi vend në Tiranë ku mund të gjeni

Prandaj vjen Aladin Koncept, një dyqan, hapja e madhe e të cilit bëri shumë bujë pak kohë më parë, ndërsa tani ju mirëpret të gjithëve që ta vizitoni. E nëse e bëni do të vini re dy detaje interesante. I pari, që dyqani nuk është asnjëherë njësoj dhe e dyta, arsyen pse fushata e hapjes ju ftonte te Bunkeret. 

Ky është i vetmi vend në Tiranë ku mund të gjeni

Aladini ynë nuk është si ai i Disney, për të vetmen arsye se nuk të kërkon 3 dëshira, por të plotëson 20 mijë të tilla, si 20 mijë produktet nga të gjitha kategoritë që ofron online, me mundësinë për t'i blerë nga cdo cep i Shqipërise, Kosovës dhe Maqedonisë. E çka është më e rëndësishmja, keni një mundësi kthimi brenda 14 ditëve. 

Ky është i vetmi vend në Tiranë ku mund të gjeni

Nëse ajo që të intereson janë blerjet online, Aladinin e ke gjithmonë aty, nëse do ta vizitish nga afër, po ashtu e ke gjithmonë aty, fiks në Bllok. Mesazhi është i qartë besoj, Aladini është gjithmonë aty.

Nëse dëshironi të blini në dyqanin më të madh online në Shqipëri, klikoni në https://aladini.al/