GOSS-BIZ 14 Shtator 2023, 15:00

Kush është Leonid Radvinsky, "pronari misterioz" i OnlyFans?

Kush është Leonid Radvinsky, "pronari misterioz" i OnlyFans?

Fitimet e OnlyFans kanë arritur nivele marramendëse dhe lajmet se pronari i saj fitoi më shumë se 300 milionë dollarë, vitin e kaluar, prej kësaj platforme, kanë zgjuar kureshtjen për të ditur më shumë rreth tij.

Leonid Radvinsky është një sipërmarrës ukrainas-amerikan 41-vjeçar, që sipas revistës “Forbes”, ka një pasuri prej 2.1 miliardë dollarësh. Ai e bleu kompaninë zotëruese të OnlyFans në vitin 2018 nga një ekip babë e bir, Guy dhe Tim Stokely.

Por kush është Radvinsky?

Informacionet për të janë shumë të pakta. Pavarësisht suksesit të platformës që zotëron, Radvinsky zgjedh ta mbajë private jetën e tij personale, ndaj nuk ka dhënë shumë intervista.

Sipas LinkedIn-it të tij, Radvinsky është një investitor, filantrop dhe sipërmarrës teknologjik, i cili ka “një interes të veçantë në platformat e reja të mediave sociale”.

Lindur në qytetin-port ukrainas të Odesa-s, kompania e Radvinsky dhuroi 1.3 milionë dollarë ndihma në Ukrainë. Radvinsky thotë, ndër të tjera, për veten se ai dhuron kohë, përpjekje dhe para për qëllime jofitimprurëse. Përtej programimit dhe filantropisë, është një lexues i zjarrtë dhe gjithmonë gati për një ndeshje shahu, e po ashtu një pilot aspirues helikopteri.

Familja e tij u zhvendos në Shtetet e Bashkuara në Çikago, kur ai ishte fëmijë. Ai tani jeton në Florida dhe aludohet se është i martuar, por nuk ka të dhëna mbi identitetin e bashkëshortes së tij.

Kush është Leonid Radvinsky, "pronari misterioz" i OnlyFans?