GOSS-BIZ 21 Nëntor 2022, 14:02

Krahas muzikës, talenti tjetër i Yll Limanit është të kthejë vetën në një “meme”

Krahas muzikës, talenti tjetër i Yll Limanit është të

Yll Limani është në mënyrë të padiskutueshme një ndër artistët më të dashur shqiptarë. Kjo jo vetëm për këngët e bukura që na dhuron, zërin e ëmbël dhe dozat e romanticitetit, por edhe për karakterin e tij shumë pozitiv, social e mbi të gjitha funny.

Të gjithëve na ka rënë në sy sensi i humorit i këngëtarit dhe batuat e tij si me miqtë, ashtu edhe në daljet publike.

Ndalur te kjo e fundit, mund të themi me bindje se, pas muzikës, një tjetër talent i Yllit është të shndërrojë fotot e tij në meme përmes përshkrimeve. Jeni gati të qeshni? Fotot së bashku me mbishkrimet i gjeni më poshtë.

Krahas muzikës, talenti tjetër i Yll Limanit është të

Krahas muzikës, talenti tjetër i Yll Limanit është të

Krahas muzikës, talenti tjetër i Yll Limanit është të

Krahas muzikës, talenti tjetër i Yll Limanit është të