LIFESTYLE 14 Shkurt 2023, 15:21

Këtyre 9 tipe djemsh, nuk duhet tu shkruash për asnjë arsye, as në ditën e Shën Valentin

Këtyre 9 tipe djemsh, nuk duhet tu shkruash për asnjë arsye, as

Pavarësisht se në çfarë faze të jetës sentimentale je, dita e Shën Valentinit të bën të marrësh guxime të tilla, si për shembull: t’i shkruash dikujt që nuk duhet. Në mënyrë që të mos humbisni më kohë, pavarësisht se nuk jeni në një lidhje, DUHET t’i hiqni njëherë e përgjithmonë disa njerëz nga jeta juaj sentimentale. 

Personi: “është perfekt, por…”

Gjithmonë do të jetë ai person që është absolutisht perfekt për ty, me përjashtim të një elementi të madh që është plotësisht jashtë kontrollit tuaj. Ata janë aq të mirë në shtrat, “por” shefat u kërkojnë që të punojnë 100 orë në javë dhe nuk kanë kohë për të të parë kurrë. Është aq i përsosur saqë dyshoni se mos e duan dhe mikeshat, “por” jeton në një qytet tjetër dhe nuk ka ndërmend të lëvizë.

Personi: "shumë shpejt"

Kur është në gjendjen e tij më të mirë do të bëjë të ndihesh sikur jeni ylli i lidhjes. Dhe kur s’është në këtë gjendje, por i qetë, duket sikur thjesht do të heqë qafe. Këta persona janë super intensiv dhe teksa ju ndiheni të veçantë, diçka thellë brenda paralajmëron se diçka nuk shkon.

"Fundi i vdekur"

Ky person është një rrugë pa krye, sepse nuk ka të ardhme me ta. Me këtë person është mjaft e qartë se gjërat nuk janë duke shkuar drejt një marrëdhënieje, sepse e kanë thënë në mënyrë të qartë, si p.sh. “jam shumë i zënë për një lidhje tani” apo “nuk besoj në etiketime (i dashur/e dashur/lidhje)”.

Lojtari

Ju e dini se çfarë është një "lojtar": personi që kujtohet herë pas here nga hiçi dhe të kërkon për t’u takuar. 

Makineria e justifikimit

Nëse do të kishte një çmim për personin më pak të përgjegjshëm në planet, ky person do ta fitonte atë trofe. Ai merr zero përgjegjësi për çdonjërin nga veprimet e tij, për çdo gabim që bën ose lëndimet që shkakton ka një justifikim pse nuk ishte krejtësisht faji i tij.

"Peshkatari"

Pavarësisht nëse është i qëllimshëm apo jo, di si t’ju mbajë në grep. Edhe muaj pasi i keni përfunduar gjërat, ai gjen një mënyrë për t’u rikthyer në jetën tuaj dhe t’ju "mbështjellë" përsëri, qoftë me një mesazh në Instagram apo me një tekst “më mungon”. Ndoshta nuk duan t’ju lënë që ta urresh ose herë pas here kontrollon për t’u siguruar që nuk e urren. Këshillë: Jo vetëm që jeni të lirë ta urreni, por duhet t’i bësh edhe ‘block’.

Boshllëku njerëzor

Ky lloj quhet kështu sepse duke biseduar me ta për çdo gjë serioze ndiheni sikur bërtisni në një humnerë. Sigurisht, shakatë mund të jenë fantastike, por nuk mund të bëni kurrë një bisedë serioze.

Personi i mirë (mjaftueshëm)

Del me një person të mirë (mjaftueshëm) sepse nuk mund të gjeni asgjë të gabuar tek ai. Ai i përfundon punët dhe plotëson të gjitha kriteret që ke në listë. Por nuk ndihesh e gëzuar me ta.

I parëndësishmi

Ky person është thjesht një idiot. Vazhdimisht bën komplimente të pavenda dhe të bën të ndihesh sikur nuk je e mirë mjaftueshëm për një arsye a tjetër. Në të vërtetë je më e mirë se secili prej këtyre njerëzve!