GOSS-BIZ 28 Qershor 2022, 13:10

Isida e pyet nëse mund të bëjë foto “topless” reagimi i Almedës është tipik i shoqes së ngushtë

Isida e pyet nëse mund të bëjë foto “topless”

Isida Mollaymeri gjatë rubrikës “Dielli dhe hëna” në “E diell” pjesë e lojës ka telefonuar shoqen e saj të ngushtë Almeda Abzin për ti kërkuar një mendim.

 

Ajo e pyet Almedën se i kanë kërkuar të realizojë një projekt ku do ti duhet të pozojë “topless” dhe përgjigja e saj është tipike e një shoqeje të ngushtë. Teksa e dëgjon Insidën ajo i përgjigjet me menjëherë se nuk ke nevojë të marrësh këtë mendim dhe mes të qeshurave ajo thotë “unë ku të kap ta mbyll Instagramin ty jo me këto topless”.

Isida e pyet nëse mund të bëjë foto “topless”

Përgjigja e Almedës ka shkaktuar dhe të qeshura mes të dyjave veçanërisht të balerinës e cila duhet të tregohej sa më e besuar teksa e pyest shoqen e saj për këtë gjë.

 

Vajzat sapo na vërtetuan edhe një herë marrëdhënien e mirë shoqërore dhe të ngushtë që kanë me njëra-tjetrën.