GOSS-BIZ 22 Shtator 2023, 19:51

I "rrëmbyen" partneren, Salion eliminohet në mënyrë të papritur nga “Love Island Albania”!

I "rrëmbyen" partneren, Salion eliminohet në

Denisit i është dhënë një mundësi në vilën e "Love Island Albania" për të zgjedhur një prej vajzave për t'u bërë cift, pas takimeve që pati me to dhe ai ka zgjedhur sot pikërisht Aishahn, e cila pranoi dhe la në këtë mënyrë Salionin ‘single’.

Menjëherë pas vendimit të Denisit, produksioni i dërgoi një mesazh Salionit, duke e njoftuar se ka marrë vendimin që ta eleminojë, duke mos e vazhduar më tej aventurën në vilën e dashurisë, pasi është single. 

Ishullorëve dhe vetë Salionit u erdhi shumë i papritur ky lajm, duke parë edhe reagimin e tyre, sidomos të Aleksandros, i cili ishte miqësuar shumë me të e u prek nga ky vendim dhe ka shpërthyer në lot teksa ndër të tjera tha: "E kisha si vëlla dhe ndaja çdo gjë me të."

Ndërkohë Aishah i tha "ish-partnerit":"Dua të iki në shtëpi. Nuk e di pse më zgjodhi mua, s’kam folur me të. Unë nuk e pëlqej dhe s’kam tërheqje me të s’mund të rri në një shtrat me Denisin."

/News31