GOSS-BIZ 15 Maj 2022, 20:00

Hilary Duff pozon nudo për kopertinën e revistës prestigjoze

Hilary Duff pozon nudo për kopertinën e revistës prestigjoze

Hilary Duff u zhvesh dhe pozoi për “Body Issue” të “Women’s Health”, duke folur për imazhin e trupit në Hollyëood në intervistën shoqëruese.

“Jam krenare për trupin tim. Jam krenare që ka prodhuar tre fëmijë për mua. Unë kam arritur të jem paqësore me ndryshimet që ka pësuar trupi im”, tha ajo për revistën.

“Unë gjithashtu dua që njerëzit të dinë se një artist grimi ka vendosur shkëlqim në të gjithë trupin tim dhe dikush më ka vënë në pozicionin më të mirë”.

34-vjeçarja foli gjithashtu për dashurinë e saj ndaj tatuazheve. Duff ka më shumë se 20 të përhapura nëpër krahët dhe pjesët e tjera të trupit të saj, kryesisht me një temë “tokësore”, me përjashtim të disa dizajneve argëtuese.

“Mendoj se në moshën 34-vjeçare, sapo kam fituar shumë respekt për trupin tim”, tha ajo. “Më ka dërguar në të gjitha vendet që duhet të shkoj, më ka ndihmuar të ndërtoj një familje të bukur”.

Hilary Duff pozon nudo për kopertinën e revistës prestigjozeHilary Duff pozon nudo për kopertinën e revistës prestigjoze