GOSS-BIZ 23 Nëntor 2022, 13:30

Einxhel Shkira do të kthehet sërish në ekran por vetëm me një kusht!

Einxhel Shkira do të kthehet sërish në ekran por vetëm me

Einxhel Shkira duket se i ka munguar publikut dhe fansave të saj të cilët vazhdimisht e pyesin për planet e saj të ardhshme në aspektin profesional. Ata duan ta shohin sërish Einxhel në ekran e më në fund moderatorja e ka një përgjigje për këtë.

Përmes një videoje në Instastory, Einxhel ka zbuluar se do t’i rikthehet ekranit sezonin e ardhshëm me një projekt televiziv (në fakt jo vetëm me një). Por për ta relizuar këtë gjë ka vetëm një kusht: që Einxhel të mos mbesë përsëri shtatzënë.Duket marrë parasysh që bëhet fjalë për dy gjëra kaq të bukura, nga njëra anë rikthimi në ekran e nga ana tjetër zgjerimi i familjes, nuk dimë kë t’i urojmë Einxhelit më parë…