GOSS-BIZ 18 Shtator 2023, 11:34

Einxhel dhe Dagz janë martuar në fshehtësi?

Einxhel dhe Dagz janë martuar në fshehtësi?

As vetë ata nuk e kishin imagjinuar që një reality show si "Big Brother VIP" do i ndryshonte jetën rrënjësisht për një vit.

Einxhel Shkira dhe Dj Dagz u njohën në formatin e njohur në vitin 2021, ku u dashuruan dhe më pas u bekuan me një djalë, Trev. Aktualisht, prej një muaji, ata janë zhvendosur në Prishtinë, ku po jetojnë të tre.

Para pak kohësh Dagz i propozoi moderatores për martesë. Por, a ka pasur një celebrim në fshehtësi apo a kanë ata në plan një dasmë? Këtyre pyetjeve Dagz u është përgjigjur në intervistën e tij të fundit për emisionin "Ky emër nuk ka nevojë për prezantim” me Artan Telakun.

Ai mohoi të jenë martuar në fshehtësi teksa zbuloi se kanë në plan një dasmë.

"Nuk ka pasur martesë në fshehtësi sepse as nuk mundemi ta bëjmë. Çdo detaji sado i vogël del në media. Unë nuk jam shumë tip i dasmave por kohët e fundit po ka qejf Einxhel për një dasmë. I ka pëlqyer dasma e motrës sime dhe nuk është se nuk e kemi menduar. Kemi qejf që edhe Trev të jetë pak më i rritur e të bëjmë një dasmë tamam."