GOSS-BIZ 14 Janar 2022, 17:50

E bija feston ditëlindjen, Monika i bën urimin e veçantë nga "Big Brother VIP"

E bija feston ditëlindjen, Monika i bën urimin e veçantë

Prej nëse 3 muajsh pjesa më e madhe e banorëve të "Big Brother VIP" janë të izoluar dhe pa kontakt me botën e jashtme. Gjatë kësaj kohe i kemi parë në momente të bukura, të trishtuar apo edhe tek kujtojnë njerëzit e tyre jashtë.

Sot vajza e Monikës, Tea, feston sot ditëlindjen dhe prej shtëpisë më të famshme në Shqipëri, aktorja ka zgjedhur t’i bëjë një surprizë të veçantë të bijës.

Me jastëk dhe me peshqir, ajo formoi në tokë emrin e saj, një zemër dhe numrin 100, ndërsa më vonë me gota në duar bashkë me banorët e tjerë i këndoi para kamerave këngën e ditëlindjes.

Ky urim i veçantë ka surprizuar dhe emocionuar jo vetëm Tean, por edhe publikun.

E bija feston ditëlindjen, Monika i bën urimin e veçantë

Shumë urime për Tean!

/News31