GOSS-BIZ 28 Shkurt 2024, 15:46

Donaldi sërish zgjodhi "thumbat" për të dhënë mendmin e tij për debatet e Romeos në "BBVIP"!

Donaldi sërish zgjodhi "thumbat" për të dhënë

Debati i Prime-t të djeshëm në "BBVIP", ku Romeo ishte padyshim protagonist dhe u kundërshtua jo vetëm nga disa prej banorëve në shtëpi, sidomos nga Franceska, por edhe nga opinionistët, është ndjekur me vëmendje edhe nga Donaldi, finalist i edicionit të parë të reality show-t, i cili edhe këtë herë nuk i ka kursyer thumbat 

Në fakt, Donaldi ka reaguar edhe më parë në situata të ngjashme, kryesisht me ironi në Instagram-in e tij, ndërsa këtë herë ai ju drejtua kundër Franceskës, "rivales" kryesore në këtë debat të Romeos, mbështetësve të saj domethënë se vetë Franceska nuk ka si i lexon, por edhe të tjerëve që ndajnë mendimin e saj, duke shkruar: 

 “Sa të pafajshëm dhe naivë janë disa njerëz me “mendimin e tyre” fare pa qëllim. Të pastër si kristali. Dhe Oscar shkon për…(Duartrokitje publiku pastaj)”.."

Në vazhdën e kunjave që nuk ndalojnë: Donaldi sërish e
 
Donaldi nuk ka harruar të bëjë tag edhe Romeon, me një yll, duke i thënë kështu mbështetje, jo vetëm në këtë episod, por në gjithë rrugëtimin e tij. 

/News31