GOSS-BIZ 14 Mars 2023, 14:57

Cili është qyteti që do të marrë emrin e Taylor Swift dhe cila është arsyeja?

Cili është qyteti që do të marrë emrin e Taylor Swift

Kryetari i bashkisë së Glendale, një qytet në Maricopa County, Arizona, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Jerry Weiers, njoftoi se qyteti për disa ditë do të quhet “Swift City” për nder të turneut të ardhshëm “Eras” të yllit të popit, Taylor Swift.

“Ne shpallim se më 17 dhe 18 mars 2023, qyteti i Glendale do të ri-emërohet “Swift City” dhe të gjithë Swifties inkurajohen të ndajnë buzëqeshjet e tyre që mund të ndriçojnë këtë qytet në të gjitha platformat e mediave sociale sepse njerëzit më të mirë në jetë janë ata që jetojnë të lirë.”

Turneu do të nisë nga Stadiumi “State Farm” të premten, më 17 mars West Valley. Në qytet do të ketë edhe tabela dixhitale pranë “State Farm”, ku do të zhvillohen aktivitete, për të mirëpritur fansat e artistes në qytet.