GOSS-BIZ 15 Mars 2023, 18:36

Cfarë ndryshimesh do të ketë në sezonin e dytë të “Wednesday”?

Cfarë ndryshimesh do të ketë në sezonin e dytë tëSeriali “Wednesday” ishte një fenomen i vërtetë në vitin 2022, jo vetëm në Netflix ku theu rekord pas rekordi, por edhe në rrjetet sociale si TikTok. Ylli i shfaqjes televizive, Jenna Ortega, së fundmi në një intervistë për Jimmy Fallon tha se në sezonin e dytë, fansat e serialit, sidomos ata që preferojnë horrorin, do të jenë shumë të lumtur, pasi do të shohin më shumë skena horrori dhe më pak romancë. Ashtu siç i ka hije familjes Addams.

Ortega konfirmoi ndër të tjera se Wednesday do të vazhdojë me aventurat e saj në shkollën “Nevermore”, me më shumë mistere e ngjarje të çuditshme, por do jetë e përfshirë edhe në një trekëndësh dashurie. Gjithsesi niveli romancës do jetë i ulur ndjeshëm. 

/News31