GOSS-BIZ 21 Nëntor 2022, 15:32

Bujar Qamili ndalohet nga policia, cila ishte arsyeja?

Bujar Qamili ndalohet nga policia, cila ishte arsyeja?

Bujar Qamili është një nga artistët më të dashur të publikut shqiptar dhe në fakt e vetmja herë që këngëtari shkodran duhet të ndalohet nga policia është për t'u arrestuar se "zëri i tij është aq i bukur sa mund të konsiderohet kundra ligjit". Megjithatë ky nuk është rasti dhe Bujari, njësoj si ne, bën gabime, sidomos kur është duke i dhënë makinës. 

Kështu ka ndodhur edhe mëngjesin e sotëm, teksa Qamili ishte duke shkuar për në emisionin "Aldo Morning Show" për një intervistë, ku u ndalua nga Policia për shkak të shpejtësisë tej normale të lejuara, cka rezultoi me heqjen e patentës dhe lejes së qarkullimit për artistin. 

Pjesë nga biseda në të cilën këngëtari zbuloi se cfarë kishte ndodhur:

Bujar Qamili: Për të ardhur shpejtë te emisioni juaj, kalova pak shpejtësinë dhe më doli policia rrugore, dy djem të rinj me një makinë. Më thanë letrat i thash po shkoj te Aldo. Nuk e njohim më thanë.

Aldo: S’e njohim thanë? Mos kanë kujtuar se ke qenë për të Aldo Bumçi.

Bujar Qamili: I thash jam në emision te “Klan-i”, prandaj eca dhe shumë shpejtë. Jo më thanë patentën dhe letrat e qarkullimit.

Bujar Qamili: Ia dhashë të dyja. Dhe më thanë hajde merri te policia meqë nuk do të presësh.

Aldo: Në përgjithësi si i ke marrëdhëniet me policët Bujar?

Bujar Qamili: Po shumë mirë, në përgjithësi më falin, shumë herë. Shumë herë më falin, por kësaj radhe më duket, ata dy djemtë e rinj mbase s’më kanë njohur.

Epo nga gjobat nuk shpëtoke dot, edhe nëse je Bujar Qamili..

/News31