GOSS-BIZ 22 Nëntor 2022, 11:43

Bora Zemani bën dedikimin e ëmbël për njeriun më të bukur në jetën e saj!

Bora Zemani bën dedikimin e ëmbël për njeriun më

Ditën e sotme në familjen e Bora Zemanit ka festë! Mamaja e saj Ermira, feston ditëlindjen dhe moderatorja zgjodhi fjalët më të ëmbla për ta uruar publikisht.

“Edhe 100 vite për njeriun më të bukur në jetën time! Je dashuri, forcë, energji positive…shembulli më I mirë që mund të kisha në jetë!  Të dua mama! E mira imë!

Bora Zemani bën dedikimin e ëmbël për njeriun më

Bora gjithmonë na ka treguar mardhënien e ngushtë që ruan me mamanë e saj dhe mbështetjen e madhe që ajo i jep në çdo vendim të moderatores.