GOSS-BIZ 31 Korrik 2022, 20:00

Bashkëshorti i parë i Jennifer Lopez mendon se martesa me Ben Affleck është "e destinuar për divorc"

Bashkëshorti i parë i Jennifer Lopez mendon se martesa me Ben Affleck

“Unë i dëshiroj më të mirën, vërtetë e dua këtë, por Jennifer dhe Ben janë të destinuar për divorc…”,- kështu është shprehur bashkëshorti i parë i Jennifer Lopez, Ojani Noa, për surprizën e të gjithëve.

48-vjeçari, i cili u takua me artisten e njohur kur ishte ende një emigrant nga Kuba, pretendon se ish-bashkëshrotes së tij thjesht i pëlqen të jetë e dashuruar, por humbet interesin kur pasioni në martesën e saj fiket.

Noa qëndroi për 1 vit i martuar për Lopez, deri në vitin 1998, ndërkohë që nga ajo kohë ka mbajtur një profil të ulët.

Bashkëshorti i parë i Jennifer Lopez mendon se martesa me Ben Affleck

“Beni është bashkëshorti numër katër. Unë isha bashkëshorti numër një dhe ajo më tha se isha dashuria e jetës së saj. Kur u shtrimë në shtrat natën e dasmës, ajo tha se do të ishim bashkë përgjithmonë,”- tha ai për "Daily Mail", duke shtuar:

“Ne të dy mund ta ndjenim energjinë romantike. Ishte e menjëhershme dhe intensive. Sikur të luhatej nëpër trupat tanë. Unë i thashë, ‘Unë ndihem njësoj si ndihesh ti.’ I ngrita mjekrën dhe i dhashë një puthje – ishte një puthje sikur e kishim njohur njëri-tjetrin përgjithmonë.”

Përveçse është martuar katër herë, Lopez, 53 vjeç, është fejuar plot gjashtë herë, duke përfshirë dy herët me Ben Affleck, me të cilin, sipas ish-it të saj, "nuk e ka të gjatë".

Le të shpresojmë që e ka gabim...

/News31