GOSS-BIZ 1 Gusht 2022, 10:42

Armina Mevlani po mendon të bëjë këtë ndërhyrje në trup, por ka frikë

Armina Mevlani po mendon të bëjë këtë ndërhyrje

Viti 2022 e gjeti bloggeren e njohur Armina Mevlani në rolin e moderatores dhe panelistes në "Goca dhe gra", një eksperiencë të cilën ajo e ka përshkruar si një nga më të bukurat e karrierës së saj. Angazhimit televiziv i erdhi fundi për këtë sezon dhe Armina ka nisur pushimet. Duke qenë se ka më shumë kohë të lirë, ajo ka realizaur dje një intervistë virtuale me ndjekësit e saj.

Një prej tyre e ka pyetur nëse ka menduar ndonjëherë të zvogëlojë gjoksin. 

“E kam menduar absolutisht, në të ardhmen sepse kam skoliozë. Por jam vërtetë e frikësuar nga çdo lloj operacioni në përgjithësi” – ka shkruar ajo.

Armina Mevlani po mendon të bëjë këtë ndërhyrje