GOSS-BIZ 13 Janar 2022, 19:27

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela nuk përmbahen nga veprimi i saj

Ana i ulet në prehër Bledit, Efi dhe Mikela nuk përmbahen nga

Ditën e sotme u transmetua takimi mes Kristos me Anën, që duket se nuk kishte shkuar aq mirë. Mes konkurrentëve të tjerë, edhe Bledi komentoi takimin.

Ai Bledi shprehu hapur pëlqimin e tij për Anën duke habitur Efin dhe Mikelën. Pasi i tha se do ta pyeste për familjen, Ana shkoi t’i ulej në prehër dhe thumboi Mikelën duke i thënë se kështu do rrijnë në takim, jo sipër pianos.

Ana: Çfarë do bëje për mua?

Bledi: Do mundohesha gjithçka të zbuloj, dhe më tepër nga ty.

Ana: Një pyetje.

Bledi: Pjesën e familjes, pjesën e nënës që mua më intereson kjo gjë. Jam vetë tip që i shoh gjërat më shumë.

Ana: Po këtë më pyet dhe unë do të të ulem kështu jo sipër pianos.

Efi i drejtohet Brunos: Nëse të intereson mendimi im, nuk më pëlqen.

Mikela: Djemtë këtu të lënë për të dëshiruar dhe të shkrefin fare.

/News31