GOSS-BIZ 22 Maj 2023, 10:25

A ka kontaktuar me të pas daljes nga BBV? Kristi flet për ish-partneren e tij, Zaza

A ka kontaktuar me të pas daljes nga BBV? Kristi flet për

Kristi Aliaj ka qenë i ftuar ditën e djeshme në rubrikën “Dielli apo Hena”, tek “E Diell”, ku ka folur për marrëdhënien e tij me Zaza-n. Ish-e dashura e tij, e cila e priste jashtë, ndërkohë që Kristi nisi brenda BBV një "mini-romancë" me Keisi Medinin.

Kristi u shpreh se është mbyllur muhabeti me Zaza-n dhe nuk ka folur më me të edhe pasi ka dalë nga shtëpia e “Big Brother”.

Nevina Shtylla: Na zbulo të vërtetën e këtij raporti një herë e mirë dhe nëse ke kontaktuar me të pas daljes nga shtëpia e “Big Brother” apo jo?

Kristi: Jo është mbyllur, ka mbaruar.

Nevina Shtylla: Keni kontaktuar?

Kristi: Fare.

Nevina Shtylla: As nëpërmjet ndonjë personi të afërt?

Kristi: Asgjë.

Nevina Shtylla: Na shpjego si qëndron i gjithë misteri.

Kristi: S’ka mister, e bëni ju mister.

Nevina Shtylla: Në duam të dimë, jemi kuriozë.

Nevina Shtylla: Na zbulo çfarë e kishe?

Krisit: E kisha të dashur.

Nevina Shtylla: Pse u mërzit aq shumë, i kishit lënë gjërat pezull?

Kristi: Jo, ishte tjetër gjë, ishte e komplikuar situata, por ka mbaruar, s’ka mistere, ka mbaruar.