(Foto) Shtëpia e Sarës dhe Ledionit ka dy Pemë Krishtlindjesh për një arsye të veçantë!

 

Edhe pse jemi në fund të muajit nëntor, kanë nisur zbukurimet dhe blerjet për periudhën më të bukur të vitit: Krishtlindjet dhe Vitin e Ri.

Kjo atmosferë amplifikohet më tepër kur në shtëpi janë edhe fëmijët e vegjël dhe pas 11 muajve të vështirë që sapo kaluam pema, dritat, zbukurimet janë “arratisja” më e mirë.

My Dental

Pema është vendosur edhe në shtëpinë e çiftit Sara dhe Ledion, por këtë vit nuk është vendosur vetëm 1, por 2.

Në një foto në Instagram, Sara shkruan: “Fëmijët kanë pemën e tyre këtë vit. Kjo më shumë se ata donin të kishin një pemë të madhe të kuqë, por mua nuk më pëlqente!”.

Me këtë zgjidhje kaq të thjeshtë të gjithë pjesëtarët e familjes janë të lumtur, edhe mami me babin, edhe Londonit me Romanin.