Enca hap aplikimet për shoqëri dhe një partner të ri

Enca e ka nisur këtë të dielë me një kërkesë të pazakontë. Në fakt kjo është e pazakontë për ne sepse e ardhur nga këngëtarja, që shpesh herë i surprizon ndjekësit në rrjetet sociale me postime të ndryshme, le të themi që është normale.

Nuk e dimë çfarë ka ndodhur me jetën personale të saj këto kohë, megjithatë Enca ka hapur aplikimet për miq të rinj dhe kush është i interesuar mund të dërgojë arsyet pse do të jetë shoqe me të në DM. Edhe një CV nuk do ishte keq.

My Dental

Jo vetëm kaq po këngëtarja po kërkon edhe një mashkull të ri në jetën e saj. Theksojmë “të ri”, që do të thotë se Enca e ka pasur një partner, por mesa duket gjërat nuk kanë shkuar si duhet dhe ja tek jemi. Edhe në këtë rast aplikimet dhe arsyet pse duhet t’ju konsiderojë duhet që t’i nisni me mesazh.

Ka për të qenë një e dielë vërtetë e zënë për Encën sepse vetëm mund ta imagjinojmë sa aplikime ka për të kontrolluar.

/News31