LIFESTYLE 3 Nëntor 2021, 15:27

'Dating' në vjeshtë? Këto janë disa ide perfekte për këtë sezon!

'Dating' në vjeshtë? Këto janë disa ide perfekte

Nuk ka dyshim se nuk ka stinë më romantike se vjeshta. Sigurisht, pranvera me lulet e saj shpesh lidhet me lulëzimin e romancave dhe Dita e Shën Valentinit, me darkat romantike. Por mes rënies së gjetheve dhe temperaturave të ftohta, vjeshta është e vetmja që thotë "Përqafohu me personin e zemrës dhe qëndroni bashkë pranë zjarrit".

Ka shumë ide për takimet e vjeshtës, shumë prej të cilave nuk janë aspak të shtrenjta, të lehta për t'u realizuar dhe idealet për t'ju ndihmuar të krijoni një pasdite apo mbrëmje romantike që asnjëri prej jush nuk do ta harrojë.

1. Shikoni një ndeshje futbolli

2. Shkoni së bashku në SPA

3. Luani me lojëra të ndryshme: Domino, Monopoly, Uno

4. Shkoni në kamping

5.Bëhuni vullnetarë në një strehë kafshësh së bashku.

6. Qëndroni brenda dhe shikoni filma nën batanije.

7. Dilni dhe bëni një piknik.

8. Shkoni për një shëtitje dhe shijoni gjethet që bien.

9. Lexoni histori drithëruese njëri-tjetrit pranë zjarrit.

10. Shkoni në bibliotekë së bashku.

11. Vizitoni një distileri ose punishte vere.

12. Bëni hipzëm

13. Shkoni në një panair, muze dhe vende të tjera historike

14. Gatuani së bashku

15. Nisni të shihni një serial së bashku.

16. Bëni patinazh.

Burimi: Womans day

/News31