Aktori i famshëm tregon se babai i ka vdekur teksa bënte seks me nënën

One
Telekom

Matthew McConaughey ka folur hapur për herë të parë në lidhje me vdekjen e babait të tij James në vitin 1992 dhe është një histori vërtetë ndryshe ng nga të tjerat. Në një intervistë të fundit me “People”, aktori i njohur foli për familjen e tij dhe shpjegoi se James ndërroi jetë ashtu siç kishte menduar gjithmonë, duke bërë dashuri me gruan e tij.

50-vjeçari e tregoi historinë kështu: ”Mora një telefonatë nga mamaja. Më tha: Babai vdiq. Mu prenë gjunjët. Nuk mund ta besoja. Ai ishte babai im. Askush dhe asgjë nuk mund ta vriste. Përveç mamasë. Ai gjithmonë më thoshte mua dhe vëllait tim: Kur të shkoj, do të jem duke bërë dashuri me nënën tuaj. Pikërisht ajo ndodhi. U godit nga një infarkt kur kaloi në orgazëm.

Facile
Facile
My Dental

Babai i Matthew-t dhe bashkëshortja e tij, Katy, kanë pasur një marrëdhënie të komplikuar gjatë viteve dhe u martuan 3 herë.

Ndonjëherë ata ishin të dhunshëm me njëri-tjetrin. E kam thënë edhe në librin që do publikoj, ata komunikonin në këtë mënyrë. U divorcuan 2 herë u martuan 3, ishin si Oqeani Paqësor gjatë një stuhie.”- rrëfeu aktori në intervistë.

Matthew vetë është babai i 3 fëmijëve me bashkëshorten e tij, Camila Alves. Ai tha se fëmijët e tij janë bërë më të pavarur gjatë karantinës, pasi kanë nisur të bëjnë më shumë gjëra kreative, kanë hobi të reja dhe kanë mësuar më shunë gjëra se ç’do mësonin po të ishin në shkollë.

/News31