Sipas Taynës, Edi Rama është mashkulli më “sicko” shqiptar

Tayna ishte e ftuara special e Luana Vjollcës në emisionin festiv të 1 Janarit.

Mirëpo, intervista e aftërparty-t është publikuar vetëm pak orë më aprë.

My Dental

Aty Tayna ka dhënë disa përgjigje të shkurtra dhe të shpejta, por ajo që na bëri përshtypje ishte mbyllja e intervistës.

E pyetur se cili është mashkulli më “sicko” shqiptar, reperja është menduar paksa dhe ka thënë duke qeshur: “Edi Rama”.

Më poshtë mund të ndiqni intervistën e plotë të Taynës.