Për’puthen/ Ledjana: “Prindërit e kanë të vështirë ta pranojnë që jam në një format të tillë”

Një puntatë e mbushur me debate dhe diskutime ka qenë kjo e sotmja në “Për’puthen”, ku ndër të tjera u vu “në qendër të vëmendjes” një prej konkurenteve të reja, Ledjana.

Asaj ju drejtuan pyetje nga djemtë dhe vajzat në studio, por edhe nga publiku, ndërsa Ledjana bëri me dije se prindërit e saj nuk kishin qenë dakord që të futej në program. Sipas saj ata e kanë pasur të vështirë që ta pranojnë pjesëmarrjen në një format të tillë dhe mendojnë se e bija ka kohë për dashuri, ndërsa tani duhej të foksuohej tek shkolla dhe puna.

My Dental

Nisur nga kjo, edhe pse Ledjana tha se po e bind të ëmën që programi nuk është ashtu siç i duket asaj në ekran, konkurentët e tjerë e kanë akzuar atë se ka ardhur për “show” dhe për famë.

Ndërkohë këtu Ledjana i përgjigjet edhe atyre që thonë se ka bërë shumë operacione plastike:

/News31